Acum livrăm în toate țările Uniunii Europene! Detalii aici!

Modalități de plată și livrare

Modalități de livrare:

            Livrare în România prin GLS   

             

Livrare rapidă oriunde în România prin GLS curierat rapid, în 24-48 de ore cu doar 15 lei.

Livrare gratuită oriunde în România, prin GLS curierat rapid, la comenzile peste 150 de lei.

Comandă până în ora 15:00 de luni pana vineri și îți expediem coletul în aceeași zi ca tu să îl primești a doua zi ( în cazul zilelor lucrătoare ).

La primul colet comandat și neridicat, ne rezervăm dreptul de a nu mai livra cu ramburs persoanei respective, fiind necesară plata în avans, online prin card bancar.

Rezervarea produselor se poate face pe maxim 3 zile calendaristice.

Pentru detalii suplimentare nu ezitați să ne contactati telefonic la nr 0751 374 919, sau folosind formularul de contact!

 

            Livrare în Europa prin DHL   

             

Livrare rapidă în Europa, cu doar 50 lei (aproximativ 11 euro).

Țările în care livrăm: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria.

La comenzile din interiorul Uniunii Europene nu veți plăti nici un fel de taxe vamale sau alte taxe. Comanda se livrează de către DHL direct la dvs.

Comanda ajunge la dvs. în aproximativ 3-5 zile lucrătoare.

Acceptăm doar plata online cu cardul la comenzile din Europa.

 

Modalități de plată:

Ramburs - plătiți în momentul în care primiți coletul (valabil doar pentru România)

Online prin card bancar - puteți opta pentru plata cu cardul, în momentul în care finalizați comanda. După introducerea datelor dvs., la metoda de plata selectati Online prin card bancar. După ce dați click pe Continuă, va apărea un buton Plătește, care o să vă trimită pe site-ul RomCard. Plata dvs. este complet securizată, efectuându-se integral pe site-ul romcard (secure11gw.ro). ElisFashion.ro nu va obține sau salva datele cardului dvs.