Returnare Produse

Returnare din România

Echipa ElisFashion dorește ca toți clienții să fie mulțumiți de produsele cumpărate, de aceea, în cazul în care există nemulțumiri, produsele pot fi returnate.
Legislația prevede "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

În termen de maxim 48 de ore de la primirea coletului, trebuie să anunțați telefonic sau prin email că doriți să returnați, urmând să efectuați returul în maxim 14 zile.

Conditia de returnare este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat : în ambalajul original cu toate accesoriile și etichetele, fără semne de purtare sau miros de parfum!
Produsele returnate care nu respectă condițiile de mai sus vor fi refuzate și returnate clientului care va achita transportul dus-întors!

În caz că ați ales o mărime care nu vi se potrivește, sau din orice motiv doriți schimbarea produsului cu altă marime, sau schimbarea cu alt produs, vă oferim serviciul Exchange, prin care plătiți doar taxa de 15 lei. Trebuie să anunțați telefonic sau prin email, faptul că doriți să schimbați produsul cu altul de pe site-ul nostru. Noi vă trimitem coletul, iar în momentul în care-l primiți, veți face schimb cu curierul de colete. Coletul pe care-l schimbați trebuie să fie pregatit de livrare în momentul în care ajunge curierul la dvs. Dacă produsul pe care-l doriți este mai ieftin, diferența de bani va fi livrată direct în contul dvs. Dacă produsul pe care-l doriți la schimb este mai scump, veți plăti diferența curierului, plus taxa de transport de 15 lei. (Spre exemplu: dacă doriți să schimbați un produs de 49.99 lei, cu altul de 59.99 lei, atunci la schimbarea coletelor, veți plăti 10 lei diferența+15 lei transport = 25 lei.)

În cazul în care doriți restituirea banilor, veți anunța telefonic sau prin email acest lucru. Un curier va fi trimis la dvs. pentru a prelua coletul. Costul transportului la retur este 15 lei. Clientul va suporta taxa de retur. Se va scădea din suma returnată taxa de 15 lei. Termenul de returnare a banilor este de maxim 7 zile lucrătoare din momentul în care ajunge coletul la noi, prin transfer bancar în contul dumneavoastră IBAN format din 24 de caractere.

IMPORTANT! În cazul în care returnați încălțăminte, cutiile acestora vor fi puse într-o pungă pentru a nu fi deteriorate la transport!

Nu se acceptă :
* costumele de baie (aceste produse nu se pot schimba sau returna din motive de igienă)
* retururi expediate prin alt curier în afară de cel trimis de către noi (GLS)
* retururi neanunțate telefonic sau prin email

Returnare din Europa

Legislația din România permite returul produselor în termen de 14 zile calendaristice!
Dacă doriți să returnați, vă rugăm să trimiteți coletul prin Poștă, urmând să achitați dvs. taxa de transport. În colet trebuie să puneti o foaie cu un cont bancar în moneda EURO sau LEI, banca emitenta și codul SWIFT (dacă este cazul).
La coletele din afara României, nu se returnează taxa de transport! Dacă ați cumpărat un produs de 200 de lei, plus transportul 50 de lei, veti primi în cont doar suma de 200 de lei (sau echivalentul în EURO).
Coletul va fi trimis la: ELIS CLOTHES SHOP SRL, Str. Bistriței, nr. 53, Piatra-Neamt, cod postal 610071.

Produsele noastre sunt de o calitate ireproșabilă, echipa ElisFashion ocupându-se de calitatea produselor. Ne asumăm răspunderea, în cazul în care există o excepție și vă schimbăm produsul cu unul identic, achitând în totalitate cheltuielile de transport.